Elustiil

Miks on metallist raseerija parem kui plastikust klassikaline raseerija?

metallist raseerija

Soojad ilmad on kohe kohal ning seeliku hooaeg on alanud! Sellepärast kirjutame natuke raseerijatest – täpsemalt metallist raseerijatest ja miks võiks just neid eelistada.
Tegelikult ei ole korduvkasutatav raseerija muidugi ainult naistele mõeldud – need sobivad ideaalselt ka meestele!
Kui veel kahtled ja ei ole mingil põhjusel seda tarka valikut veel teinud, siis siin on sulle mõned punktid miks vahetada välja ühekordne plastikust klassikaline raseerija pikaajalise metallist raseerija vastu.

1.       Metallist raseerijad on plastikuvabad

Metallist raseerijad on tavaliselt valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast roostevabast terasest ja erinevalt plastikust raseerijatest on nad mõeldud kaua kestma. Ehk nende kasutamisel väheneb suurel määral sinu ökoloogiline jalajälg.

2.       Vähendavad nahaärrituste tekkimist ning tagavad kvaliteetsema tulemuse

Mitme teraga raseerijad ärritavad nahka ja soodustavad karvade sissepoole kasvamist. Kuna metallist raseerijal on üks kahe küljega tera, siis see tähendab seda, et su nahka ei tirita ja ärritata samal ajal kolme või rohkema teraga ning raseerimine on väga nahalähedane. Tulemus on palju puhtam ja tervislikum kuna tekib vähem nahavigastusi ning mikrohaavakesi.

3.       Vähendavad mõju keskkonnale

Hinnanguliselt jõuab prügimäele igal aastal ligikaudu 2 miljardit plastikust raseerijat! Sa saad anda oma panuse selle vähendamiseks kui eelistad metallist varianti. Selle puhul pead vahetama ainult žiletitera, mida saab lihtsalt ära visata sorteerides prügi vastavasse konteinerisse ning see töödeldakse ümber.

4.       Metallist raseerija kestab kaua

Metallist raseerija on käepärase kaaluga ning jõulise disainiga. Kui selle eest hoolt kanda võib ta kesta terve su eluaja. Praktiliselt on see korduvkasutatav raseerija eluaegne investeering, sest roostevaba teras on pea purunematu.

5.       Pikas perspektiivis on korduvkasutatav raseerija odavam

Metallist raseerija on küll kallim kui plastikust klassikaline raseerija kuid vahetatavad terad on oluliselt odavamad nii et üsna varsti tasub investeering ära, sest ühe tera hind on umbes 0,3 – 0,4€.

6.       Turvalised ning lihtsalt kasutatavad

Raseerija terad on väga lihtsasti vahetatavad – kruvi käepide kaheosalisest peast lahti ning sisesta tera. Seejärel kinnita ettevaatlikult. Oluline on mitte hoida žiletti teravatest äärtest ning optimaalseks raseerimiseks tuleks hoida raseerijat 45 kraadise nurga all.

7.       Ei ummistu karvadest

Kuna nendel on ainult üks tera siis ei teki terade vahel vastikut karva ummistust. Kui mõni karv peakski sinna vahele jääma, siis on seda lihtne veega ära pesta.

8.       Lihtsasti hooldatavad

Nagu juba öeldud, on ainus asi mida peab vahetama žiletitera ja kui tihti, sõltub kasutustihedusest. Peale kasutamist lihtsalt pühi rätikuga liigne vesi ära ning hoiusta raseerijat kuivas kohas.

9.       Sobib kasutamiseks nii meestele kui naistele – nii kehal kui näol

Jah, see on unisex toode, mis sobib kasutamiseks kõigile ning kogu kehal. Ideaalne nii jalgadele, intiimpiirkonnale, kaenlaalustele või lõuale.

10.   Ilus ja stiilne välimus

Meie valikust leiad musta, hõbedast, roosa kulla värvi ja ka bambusvarrega raseerijaid. Kõik need on väga ilusad ja stiilsed ning lisaks kaunistavad nad ka su vannituba 😊.

Metallist raseerija on suurepärane zero waste elustiili toode, mis teeb lisaks sulle endale rõõmu nii meie keskkonnale kui rahakotile.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga