Elustiil

Mida kinkida mehele – 10 praktilist kingiideed

mida kinkida mehele

Taaskord on lähenemas nii isadepäev kui meestepäev. Ega jõuludki enam kaugel pole ning eks mõni meessoost sõber kutsub ju ikka vahepeal sünnipäevale ka. Ilmselt pole me ainsad kellel on tihti raskusi meestele kingituse valimisega ning peas kummitab küsimus- mida kinkida mehele?
Seega otsustasime kirja panna mõned ideed, mida oma meestele, isadele ja meessoost sõpradele kinkida. Mitmeid asju saad mugavalt tellida meie Ökomoni e-poest, aga lisasime ka muid mõtteid, et oleks suurem valik ja rohkem praktilisi ideid.

  • Korduvkasutatav kohvitops – hea ja praktiline asi, mis võiks igal kohvisõbral olemas olla. Esiteks on oma topsiga ostes paljudes kohtades kohv soodsam. Teiseks säästad nii meie planeeti, sest kõik need tohutud hulgad ühekordseid topse jääb ostmata. Ja kolmandaks on korduvalt kasutatavad klaasist kohvitopsid väga stiilsed ja igaüks saab endale meelepärase valida.
  • Korduvkasutatav veepudel – Ökomoni tootevalikus on nii klaasist veepudel kui termospudel, milles on võimalik hoida jooki vastavalt soovile kas kuumana või külmana. Viimane kulub küll igal aastaajal ära, talvel on mõnus näiteks matkama minnes sooja teed kaasa võtta ning soojal suvepäeval püsib jook pikalt külmana (ka kuumas autos!).
  • Meeste looduskosmeetika – ega vanemaks ei jää ju ainult naised, näo puhastamine ja kreemi kasutamine on igapäevaselt vajalik ka meeste näonahale! Aga mida kinkida mehele? Näiteks oleme kokku pannud praktilised kinkekomplektid, mida igal mehel vaja võiks minna. Zew For Men kingitused mehele – oleme mõelnud nii habemega kui habemeta meeste peale. Lisaks on veel variant ise kokku panna sobiv komplekt- selle tarbeks on meie valikus ka linane meeste kosmeetikakott, millesse on kosmeetikatarbeid mugav pakkida. Praktiline kingitus igale mehele!
  • Metallist raseerija – ühekordsed raseerijad tekitavad tohutult prügi. Kui su mees eelistab habet ajada žiletiga, siis miks mitte kinkida talle Bambaw metallist raseerija, kus tuleb vahetada ainult žiletiterasid ning liigset plastikprügi ei teki. Värvivalikus on mitu erinevat tooni ja see on suurepärane ja praktiline kingitus mehele. Lisaks saab metallist raseerijat kombineerida ka teiste toodetega- näiteks sobib ideaalselt komplekti raseerimisseep.
  • Raamatud – raamat on alati hea kingitus ja kui sa tunned inimest, siis ilmselt oskad valida talle ka meeldival ja huvi pakkuval teemal raamatu. Kuid alati on variandiks ka raamatupoe kinkekaart, sest nii saab mees ise valida talle sobiva raamatu.
  • Nahast rahakott või kaarditasku – rahakott on ilus ja praktiline kingitus igale mehele, eriti kui valid mõne kodumaise tegija oma ja lased näiteks mehe nimetähed peale tikkida/trükkida. Personaliseeritud kingitus näitab, et oled spetsiaalselt kingisaajale mõelnud.
  • Käekell – ilus käekell on kingitus aastateks ja kaunistab iga meest. Ka Eesti disainerid teevad väga ilusaid käekellasid, mille hulgast võiks valida. Näiteks Foresta lehelt leiab mitmeid puidust käekellasid, mida saab vastavalt soovile ja tähtpäevale personaliseerida.
  • Mõni vahva lauamäng – miks mitte kinkida mõni tore lauamäng, mida saaks mängida kas siis kogu perega või paarid omavahel. See annab võimaluse ka rohkem omavahel suhelda ning argielust veidi puhata ja lõõgastuda.
  • Elamuse kinkekaart – näiteks sõit ringrajal ralliautoga, langevarjuhüpe, kokanduskursus, veinikoolitus, jne. Valida saab vastavalt sellele, mis meest kõnetada võiks.
  • Tore päev perega – alati ei pea kingitused olema materiaalsed, eriti kui tundub, et mehel on kõik olemas. Mõtle läbi ja sisusta näiteks üks päev erinevate tegevustega koos mehe/isaga, kuhu võiks kuuluda näiteks kino/teater, piknik/õhtusöök, mõni huvitav muuseum või elamus, mis mehele meeldida võiks, variante on väga palju. Sellised toredad mälestused jäävad ju igaveseks meelde!

Loodame et saite mõned mõtted, et oleks sel korral veidi lihtsam valikut teha ja oma kalleid mehi meeles pidada 😊.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga